gyvūnai bendrauja per messenger

Kaune įsikūrusiame Lietuvos zoologijos sode šių metų liepos 11d. startavo analogų neturintis Colifa įmonės sukurtas projektas – „Prakalbinti gyvūnai“. Zoologijos sodo gyvūnai bendrauja per messenger ir pasakoja tiek apie save, tiek apie savo giminaičius.

MB Colifa, kuria susirašinėjimo robotus ir siekia „prakalbinti daiktus, bei gyvūnus“. „Prakalbinti“ Lietuvos zoologijos sode įsikūrusius gyvūnus įkvėpė ne tik meilė jiems, bet ir labai sėkmingai startavęs pirmasis projektas – „prakalbinti“ automobiliai – TOYTOJA RAV4, bei LEXUS UX.

Gyvūnai bendrauja per messenger

kaip nuskenuoti qr bendraujantys gyvunai

Pirmieji gyvūnai, kurie turi savo messenger gyvena Lietuvos zoologijos sode, – perskaitėte teisingai – turi savo messenger! Nuo šiol su žirafomis: Griaustiniu ir Nino, vilkais: Baltutis ir Sagutė, iguanomis: Bonapartu ir Žozefina, bei pelėdomis: Estela ir Stelu galėsite „pabendrauti“ per messenger programėlę.

Tam, kad pradėtumėte pokalbį lankytojui reikės nuskenuoti QR kodą su QR kodo skaitytuvu – išimtis tik Iphone turėtojams, kuriems tereikia įsijungti foto kamerą ir ją nukreipti į QR kodą. Telefonui aptikus QR kodą yra klausiama, kaip atidaryti: ar per „Messenger“, ar per naršyklę – reikia rinktis Messenger. Pokalbis pradedamas paspaudus „Get started“ arba „Pradėti“ mygtuką.

Įdomus ir nuotaikingas faktų pateikimas

Daugelis sutiks, kad informacijos apie gyvūnus apstu, tačiau norinčių skaityti galybę literatūros – mažai. Šiame projekte, informacija pateikiama pasakant tik 5 faktus apie gyvūną ir tai padaroma nuotaikingai. Tik paskaitykite, kaip skamba vienas iš gyvūno užduotų klausimų:

„Daug sportuojame, prižiūrime savo figūras ir per dieną nubėgame didžiuuulius atstumus tikrindami savo teritorijas, bei ieškodami ėdesio. Tad kaip manote, kiek sveria ⚖ mūsų raumeningas kūnas?“

Štai taip gyvūnai bendrauja per messenger ir tikriausiai sutiks daugelis, kad taip pateikta informacija ne tik puikiai nuteikia, bet ir puikiai įsimena.

Gyvūnai bendrauja per messenger ir dovanoja prizus

Šis Colifa sukurtas projektas sulaukė labai daug palaikymo. Prie projekto nė nedvejodami prisijungė partneriai, draugai „Kaunakiemio pramogos“, kurioms priklauso „Vilko kartodromas“, „RIO sporto arena“, „DP60 pabėgimo kambarys“, bei lazerių erdvė „KA-ringas“.

Kokios dovanos laukia su gyvūnais bendravusių lankytojų

Projekto partneriai, bendru sutarimu, pasiskirstė gyvūnais, kurie labiau dera prie jų pramogų!

Ačiū, kad bendravote su vilkais: Baltučiu ir Sagute

Sako uždarų patalpų „Vilko kartodromas“ ir kiekvienam bendravusiam dovanoja 5 eurų vertės nuolaidą, kuri skirta 20 min. pasivažinėjimui kartingu! Kiekvieną pirmadienį, vienam iš bendravusių lankytojų, burtų keliu, vilkai padovanos SUPER PRIZĄ – net 52 eurų vertės dovanų kuponą skirtą 4-ių asmenų kompanijai, 10 min. pasivažinėjimui kartingais „Vilko kartodromas“!

Ačiū, kad bendravote su žirafomis: Griaustiniu ir Nino

Sako ištisus metus veikianti universali „RIO SPORTO ARENA“ ir kiekvienam bendravusiam dovanoja 5 eurų vertės nuolaidų kuponus. Kiekvieną pirmadienį, vienam iš bendravusių lankytojų, burtų keliu, žirafos padovanos SUPER PRIZĄ net 30 eurų vertės, valandos apsilankymą „RIO SPORTO ARENA“ 2 – 15 asmenų kompanijai!

Ačiū, kad bendravote su iguanomis: Bonapartu ir Žozefina

Sako kitokia lazerių erdvė „KA-ringas“ ir kiekvienam bendravusiam dovanoja 20 proc. nuolaidą vienam žaidimui. Kiekvieną pirmadienį, vienam iš bendravusių lankytojų, burtų keliu, iguanos padovanos SUPER PRIZĄ – net 66 eurų vertės, apsilankymą 6 asmenų kompanijai lazerių erdvėje „KA-ringas“.

Ačiū, kad bendravote su pelėdomis: Estela ir Stelu

Sako pabėgimo kambarys „DP60“ ir kiekvienam bendravusiam dovanoja 10 eurų nuolaidą vienam žaidimui! Kiekvieną pirmadienį, vienam iš bendravusių lankytojų, burtų keliu, pelėdos padovanos SUPER PRIZĄ – net 40 eurų vertės, apsilankymą 6 asmenų kompanijai pabėgimo kambaryje „DP60“.

Eiti į Kaune įsikūrusį Lietuvos zoologijos sodą apsimoka! Dalinkis šia žinia su draugais ir padidink šansus laimėti prizų!

Straipsnis priklauso MB “Colifa”

colifa zoosodas rio arena
Projekto kūrėjai ir partneriai